The search engine uses only one word / Motorul de cautare foloseste un singur cuvant.


观看在线电影
整个时代最优秀的电影

Recieve news about this website directly to your mailbox
Robin Williams (n. 21 iulie 1951)este un comedian şi actor american. A obţinut Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar în anul 1998. Devenind faimos datorită rolului pe care l-a jucat ca un extraterestru, pe nume Mork în serialul TV Mork şi Mindy, iar mai târziu a făcut comedie pe e scenă şi a jucat în multe filme începând cu 1980. El a câştigat Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru rolul din filmul din 1997, Good Will Hunting. El a câştigat şi trei premii Golden Globe, două premii Screen Actors Guild şi trei premii Grammy.

Williams s-a născut în Chicago, Illinois. Mama lui, Laura McLaurin (născută Smith, 1922–2001), a fost manechin, fiind din Jackson, Mississippi. Tatăl său, Robert Fitzgerald Williams (10 septembrie 1906–18 octombrie 1987) a fost director senior la Lincoln-Mercury Motorship, ocupându-se de zona de vest. Williams a crescut în religia episcopală, deşi mama lui practica Ştiinţa Creştină. El a crescut în Bloomfield Hills, Michigan, unde a studiat la şcoala din Detroit şi la Marin County, California, unde a frecventat şcoala publică Liceul Redwood (Larkspur, California). El are doi fraţi vitregi: McLaurin şi Todd, care a murit în 4 august 2007.

Williams spune că era un copil liniştit care a imitat-o mai întâi pe bunica lui din partea mamei. El a reuşit să nu mai fie timid când a început să facă parte din departameneul de dramă în liceu.

Cea mai mare parte a carierei Williams a fost în film, cu toate că el a dat câteva spectacole pe scena, precum şi (în special în Estragon într-o producţie a Waiting for Godot cu Steve Martin). Interpretarea sa din Good Morning, Vietnam (1987) William l-a nominalizat la Premiul Academiei. Multe dintre rolurile sale au fost comedii de o nuanţă de patos, de exemplu, Birdcage şi doamna Doubtfire.

Rolul său ca Genie in filmul animat Aladdin a fost esenţial în stabilirea importanţei puterii sale ca actor vocal.

El este cunoscut pentru aptitudinile sale de improvizatie si imitatie.

În 2006, el a jucat în cinci filme, inclusiv Man of the Year si a fost invitat Surpriza la Choice Awards 2006 Nickelodeon Kids '. El a apărut Intr-un episod din Extreme Makeover: Home Edition care a fost difuzat pe 30 ianuarie 2006.

La un moment dat, el a fost în propus pentru a juca în Riddler din Batman Forever, până când regizorul Tim Burton a renuntat la proiect. Anterior, Williams a fost un pretendent puternic pentru rolul Joker din Batman. El si-a exprimat interesul pentru rolul din The Dark Knight, anteriorul lui Batman Begins din 2005, deşi o rolul din Joker a fost jucat de Heath Ledger, care a câştigat, postum, Premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar .
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one