The search engine uses only one word / Motorul de cautare foloseste un singur cuvant.


观看在线电影
整个时代最优秀的电影

Recieve news about this website directly to your mailbox
Data nasterii (locatie): 17 August 1943 New York, SUA
Nume: Robert De Niro Jr.
Porecla: Bobby Milk (in copilarie, datorita palorii)
Inaltime: 1.77 m

Considerat unul dintre cei mai mari actori ai timpului sau,s-a nascut in New York in 1943 . S-a pregatit la Stella Adler Conservatory si la American Workshop. Primul rol care l-a facut cunoscut a fost in “Bang the Drum Slowly “(1973), dar si-a castigat reputatia in Mean Streets (1973), primul sau film facut cu Martin Scorsese. In 1974 De Niro obtine un Academy Award pentru Best supporting actor pentru rolul din “Nasul II” (1974) si nominalizari pentru Academy Award pentru cel mai bun actor in “ Taxi Driver” (1976), “The Deer Hunter” (1978), and “Cape Fear” (1991). Obtine premiul pentru cel mai bun actor in 1980 pentu ” Raging Bull” (1980). De Niro conduce in prezent propria companie de film, Tribeca Film Center, si isi face debutul regizoral in 1993 cu “A Bronx Tale – Poveste din Bronx” (1993).
Sotii:
Grace Hightower (17 iunie 1997 - present) 1 copil
Diahnne Abbott (1976 - 1988) (divortat) 1 copil
Fiu al lui Robert De Niro Sr., expresionist abstract si al Virginiei Admiral, pictor.
A avut doi baieti gemeni cu prietena sa Toukie Smith, Aaron Kendrick De Niro si Julian Henry De Niro (20 Octombrie , 1995) conceputi prin fecundare in-vitro.
Desi este cunoscut drept un actor italo-american, el este pe trei sferturi irlandez. Totusi a fost mai apropiat de bunicul italan din partea tatalui pe care il vizita frecvent in Syracusa, NY pe cand era copil.
La varsta de 17 ani pe neasteptate se hotaraste sa urmeze o cariera de actor.Nimeni nu l-a crezut pana in momentul in care a renuntat la studiile de pana atunci si s-a inscris la scoala de actorie a Stellei Adler.
Dupa nasterea lui robert, tatal sau s-a dovedit homosexual si a divortat de mama acestuia.
Este tatal actorului Raphael De Niro. Drena De Niro este fiica sa prin adoptie. Ea este fiica lui Diahnne Abbott dintr-o casatorie anterioara..
Impreuna cu actuala sotie Grace Hightower si-a reinnoit juramintele in noiembrie 2004. Divortul inceput in 1999 nu a fost niciodata finalizat.
A studiat la Actors Studio cu Stella Adler si Lee Strasberg.
A fost votat ca Numarul 5 pe lista celor mai mari staruri ale cinematografiei din toate timpurile au Empire (UK) magazine [Octombrie 1997].
In discursul de la decernarea Oscarului din 1980 I-a multumit lui Joey LaMotta (fratele lui Jake LaMotta), al carui rol l-a interpretat in Raging Bull (1980).
Si-a constituit propria companie de productie, TriBeCa Productions, in 1989.
Este al doile actor care a obtinut un oscar pentru rolul lui Vito Corleone. Impreuna cu Marlon Brando, sunt singurii actori care au primit un oscar pentru acelasi personaj.
Si-a descoperit dragostea pentru actorie la 10 ani cand l- interpretat pe Leul cel Las intr-o productie rlocala a Vrajitorului din Oz . A renuntat la liceu pentru a se apuca de actorie.
Detine recordul mondial pentru cea mai mare greutate castigata pentru a realiza un film, ingrasandu-se cu peste 60 de livre pentru rolul din Raging Bull (1980). Doar 7 ani mai tarziu Vincent D'Onofrio il eclipseaza ingrasandu-se cu 70 de livre pentru rolul din Full Metal Jacket (1987).
Locul 78 in Power 100 List a revistei Premiere din anul 2002.
A organizat primul festival de film Tribeca in mai 2002. Intentiona sa revitalizeze zona Lower Manhattan dupa atentatul din 11 Septembrie.
A fost votat drept cel mai mare actor al tuturor timpurilor pe FilmFour.com (2002)
Inclus in Italian-American Hall of Fame in 2002.
In copilarie a fost un avid cititor de playwrights.
A interpretat adesea roluri de italieni, in ciuda faptului ca era pe trei sferturi irlandez.
A fost in Ossining, New York (Locul unde se afla faimoasa inchisoare Sing Sing ) pentru a filma trei filme diferite: Analyze This (1999), Analyze That (2002) si Hide and Seek (2005).
A fost votat numarul 2 pe lista celor mai mari actori ai tuturor timpurilor a Channel 4 (UK), fiind devansat cu foarte putin de catreWas voted the Number 2 greatest movie star of all time in a Channel 4 (UK) poll, narrowly being beaten by Al Pacino.
A fost votat al 34-lea pa lista celor mai mari staruri de film a Entertainment Weekly.
Nu a putut sa fie de fata cand a primit primul sau Oscar in 1975 datorita faptului ca filma in “1900” al lui Bernardo Bertolucci (1976)
Locul 1 in Lisat “Celor mai mari actori in viata - Zei printre noi”( "The Greatest Living Actor (Gods Among Us)")a Empire (UK) magazine . [Octombrie 2004]
Foarte bun prieten cu Joe Pesci, cu care a si fost partener adesea.
A fost votat la 38 pe lista Celor mai mari staruri ale filmului din toate timpurile a Entertainment Weekly.
Ambele Oscaruri pe care le-a obtinut au fost legate de Marlon Brando. Pentru primul, pentru Best Supporting Actor, a jucat versiunea din tinerete personajului lui Vito Corleone, interpretat de Brando. Al doilea Oscar pentru cel mai bun actor in Raging Bull (1980), a recitat faimoasele replici ale lui Brando din On the Waterfront (1954).
Raging Bull (1980) a marcat reintalnirea cu Scorsese. Interpretarea lui Jake La Motta I-a adus, pe langa cele 40 de livre cat a trebuit sa se ingrase, un meritoriu Oscar pentru cel mai bun actor.
Desi a inregistrat numeroase succese pe cont propriu, cele mai bune performante le-a inregistrat impreuna cu Scorsese, care are talentul de a scoate ce e mai bun din el, marturie fiind “ The King of Comedy” (1983, in rolul comicului Rupert Pupkin), GoodFellas (1990, in rolul gangsterului cu sange rece Jimmy Conway), si Cape Fear (1991, unde a fost nominalizat la Oscar pentru rolul ex-condamnatului sadic Max Cady).
De Niro depaseste conventionalul in filmele sale.Chiar in filmele lejere ca Midnight Run (1988),aduce un plus de valoare si o dimensiune aparte personajelor .El nu se teme sa depaseasca limitele, asa cum a facut in rolul sinistrului Louis Cyphre din “Angel Heart – Inima de inger” (197) al lui Alan Parker si al marelui mafiot din Chicago Al Capone “ The Untouchables “(1987) al lui De Palma. Nimeni nu a reusit sa-l egaleze pe ecran in transpunerea conflictului interior dupa Jacknife (1989) unde a jucat rolul unui veteran din Vietnam a carui excentricitate si umor negru mascheaza un psihic instabil. Aceste trasaturi l-au consacrat drept un mare actor de compozitie. Dupa performanta din This Boy's Life (1993), De Niro s-a lansat in regie si a inregistrat un mare succes cu “ A Bronx Tale –Poveste din Bronx (tot 1993), unde a si interpretat un rol . A jucat rolul lui Frankenstein in”Mary Shelley's Frankenstein” (1994) si a facut din nou echipa cu Scorsese pentru a opta oara in “Casino” (1995).
Alte filme:
1981: “True Confessions – Confesiuni adevarate” 1984: “Once Upon a Time in America- A fost odata in America”, “Falling in Love “1985: “Brazil” 1986: “The Mission - Misiunea” 1989: “We're No Angels – Nu sntem ingeri”(unde a fost si producator); 1990: “Stanley & Iris”, “Awakenings” (pentru care a fost nominalizat la Oscar); 1991: “Guilty by Suspicion”, “Backdraft “1992: “Mistress” (unde a fost si coproducator), “Night and the City” 1993: “Mad Dog and Glory”.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one