The search engine uses only one word / Motorul de cautare foloseste un singur cuvant.


观看在线电影
整个时代最优秀的电影

Recieve news about this website directly to your mailbox
Data si locul nasterii: 7 ianuarie 1964 Long Beach, California,
USA Name: Nicholas Kim Coppola
Porecla: Nick;
Inaltime:
1.85 m
Minibiografie:Fiul profesorului de literatura comparata August Coppola (fratele directorului Francis Ford Coppola) si al dansatoarei/coregrafei Joy Vogelsang, Nicholas Cage si-a schimbat numele la inceputul carierei pentru a-si face propria reputatie, ceea ce a reusit cu succes la sfarsitul anilor’80.Initial, Nicholas Cage a studiat teatrul la Beverly Hills High (apoi a renuntat), a aparut putin in “Fast Times at Ridgemont High “(1982) -- cea mai mare parte fiind taiata, a lucrat o vreme ca vanzator de popcorn la Fairfax Theater, gandindu-se ca aceasta ar fi o cale spre o cariera in cinematografie.
Nicholas Cage a lucrat o vreme dand replici actorilor la auditii, ceea ce I-a adus in cele din urma un rol in Rumble Fish (1983) al unchiului Francis, urmat de rolul unui punk-rocker in Valley Girl (1983), care a fost de fapt lansarea lui in lumea filmului. A jucat apoi in The Cotton Club (1984).
Pe la 20 de ani a avut o relatie de aproape 2 ani cu Jenny Wright, iar mai tarziu cu Uma Thurman. Dupa o relatie de cativa ani cu Kristina Fulton, un model, s-au despartit in mod amiabil si au impartit custodia fiului lor Weston Coppola Cage (n.1992).
Sotii:Alice Kim (30 iulie 2004 - present)Lisa Marie Presley (10 August 2002 - 16 Mai 2004) (divortat)Patricia Arquette (8 Aprilie 1995 - 18 Mai 2001) (divortat)
Trivia:Nicholas Cage este jumatate german, jumatate italian.
Locul 40 in "The Top 100 Movie Stars of All Time" al Empire (UK) magazine. [Octombrie 1997]
Nicholas Cage este nepotul lui Francis Ford Coppola. Bunicul sau a fost Carmine Coppola.
Johnny Depp ii datoreaza primul sau rol.
A cerut-o in casatorie pe Patricia Arquette in ziua in care a cunoscut-o la inceputul anilor ’80. Patricia Arquette a considerat ca este putin ciudat si a intocmit o lista cu lucrurile pe care trebuie sa le indeplineasca Nicholas Cage pentru a fi de acord. Cand a vazut ca el incepe sa indeplineasca lucrurile de pe lista, Patricia Arquette s-a speriat si a inceput sa-l evite. S–au reintalnit cativa ani mai tarziu si s-au casatorit.
Ii place sa improvizeze, uneori spre disperarea celorlalti membrii din distributie.
Colectioneaza carti comice si le considera echivalentul de astazi al mitologiei.
Locul 37 in lista celor mai puternici 100 de oameni de la Hollywood intocmita de Premiere in 1998.
Pe spate are un tatuaj cu o soparla cu joben.
Detine un Doctorat de onoare in arte frumoase acordat de California State University, Fullerton in mai, 2001. Nicholas Cage a vorbit in deschidere.Absolvent al UCLA School of Theater, Film, and Television.
Var cu Sofia Coppola si Roman Coppola.
La "The Tonight Show with Jay Leno" (1992), i-a spus lui Jay ca si-a luat numele de Nicholas Cage dupa un personaj dintr-o carte comica, Luke Cage, primul super erou negru. Cand a fost intrebat ce puteri ar dori sa aiba a marturisit ca singura lui dorinta ar fi sa poata sa zboare.
Are un fiu, Weston Coppola-Cage (cu actrita Kristina Fulton), nascut in 1992.
Impreuna cu actorii Lee Marvin (“Cat Ballou" -1818) si Peter Sellers ("Dr. Stranglove"), este singurul actor cu o nominalizare la Oscar pentru roluri multiple intr-un film (in "Adaptation" - 2002, a interpretat 2 personaje, Donald si Charlie). Lee Marvin este singurul care l-a primit pentru un rol dublu.
O intalneste pe actuala sa sotie Alice Kim intr-un sushi bar unde ea era chelnerita. Ea avea doar 20 de ani cand s-a maritat cu el. In februarie 2005, Nick si sotia sa Alice Kim asteptau primul lor copil
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one