The search engine uses only one word / Motorul de cautare foloseste un singur cuvant.


观看在线电影
整个时代最优秀的电影

Recieve news about this website directly to your mailbox
Julia Scarlett Elizabeth Louis-Dreyfus (nascuta pe data de 13 Ianuarie 1961) este o actrita si comedianda de origine americana foarte cunoscuta pentru rolul ei din serialul Seinfeld(Elaine Benes)si pentru rolul din serialul The New Adventures of Old Christine.

Ea a castigat doua premii Emmy , cinci premii Screen Actors Guild si un premiu Golden Globe. Louis-Dreyfus a fost membru activ a emisiunii NBC-ului, Saturday Night Live, din 1982 pana in 1985. Pe cand lucra la SNL, a intalnit scenaristul Larry David care,mai tarziu,a co-creat Seinfeld. Louis-Dreyfus a aparut in cateva seriale si filme in decursul anilor dar ramane cunoscuta tot pentru aparitia ei in cele 9 sezoane a serialului Seinfeld intre anii 1990 si 1998.

Dupa Seinfeld, Louis-Dreyfus a inceput un nou serial la NBC , Watching Ellie, care a fost anulat dupa doua sezoane. Louis-Dreyfus a ajuns sa fie vazuta ca o victima a "Blestemului Seinfeld", un termen aplicat actorilor care,dupa ce au aparut in seriale de televiziune sa filme de succes,intampina mari probleme in a castiga popularitate interpretand alte roluri. Sezoanele in care a aparut in anul 2000 din The New Adventures of Old Christine, au primit mari aprecieri,ea castigand premiul Emmy pentru Cea Mai Buna Actrita la exact 10 ani dupa premiul pentru Seinfeld. Referitor la blestem ea a afirmat in timpul discursului de acceptare a premiului:"Nu sunt o persoana care crede cu adevarat in blesteme,dar blestemă asta,draga!

Ea a avut un rol secundar si de mica durata ca Maggie Lizer in Arrested Development. A aparut deasemenea in The Simpsons, ca vocea prietenei lui Snake, Gloria, in trei episoade. S-a intors sa gazduiasca Saturday Night Live in data de May 13, 2006. Louis-Dreyfus a aparut in Show-ul Curb Your Enthusiasm a lui Larry David,in rolul ei, luptand impotriva "Blestemului Seinfeld". Initial, ea a fost nominalizata la premiul Emmy pentru toate sezoanele Seinfeld dar a pierdut in favoarea lui Tina Fey pentru 30 Rock, America Ferrera pentru Ugly Betty si recent Toni Collette pentru The United States of Tara.

In data de 21 Iunie 2009, Hollywood Chamber of Commerce a anuntat ca Louis-Dreyfus va primi o stea pe Hollywood Walk of Fame in anul urmator. In toamna anului 2009, ea a aparut impreuna cu ceilalti actori din Seinfeld in episoadele 3,6,9 si 10 a sezonului noua a Show-ului lui Larry David, Curb Your Enthusiasm.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one