The search engine uses only one word / Motorul de cautare foloseste un singur cuvant.


观看在线电影
整个时代最优秀的电影

Recieve news about this website directly to your mailbox
Jennifer Connelly s-a nascut pe 12 Decembrie 1970

Este o actrita si un copil model american.

Desi a inceput sa joace in filme ca si adolescenta, de exemplu in Once Upon a Time in America, Labyrinth si Career Opportunities, ea a castigat critici de succes pentru rolul din drama Requiem for a Dream(2000), si in 2001 pentru filmul A Beautiful Mind, care i-a adus premiul Academy Award -Cea mai buna actrita in rol secundar si,de asemenea ,premiile BAFTA si Globul de aur.

Connelly a devenit o vedeta cu urmatorul sau film, Labyrinth (1986), jucand-o pe Sarah. Filmul a dezamagit la box office dar mai tarziu a devenit un clasic in domeniului lui,castigand milioane de fani. Connelly a jucat in cateva filme obscure ca Etoile (1988) si Some Girls (1988).The Hot Spot (1990) nu a fost un succes, critic sau comercial; va fi primul din cele sapte filme in care a aparut in postura nud. Alt film, Career Opportunities, a reprezentat un succes mai mare.

Filmul The Rocketeer (1991) ,de asemenea , nu a reusit sa promoveze cariera lui Connelly facand-o sa ia o pauza indelungata de la actorie .
In 1996 in filmul Far Harbor ea a jucat un rol in care a aratat o alta fata a talentului ei actoricesc. Connelly a început să apară în mai mici, dar bine-considerate filme, cum ar fi in 1997 Inventing Abbotts şi in 2000 - Waking the Dead. Filmul Dark City din 1998 a facut posibila colaborarea ei cu actori de renume ca Rufus Sewell, William Hurt, Ian Richardson si Kiefer Sutherland. A jucat si in filmul Pollock(2000).

Promovarea lui Connelly a fost cu ajutorul filmului Requiem for a Dream(2000). Connelly a jucat alaturi de Jared Leto si Marlon Wayans ca dependenti de droguri. Urmatorul ei rol a fost in filmul A Beautiful Mind (2001) in rolul lui Alicia Nash,sotia indurerata a matematicianului schizofrenic si genial John Forbes Nash, Jr. (jucat de Russell Crowe). Acest film i-a adus premiile Globul de aur si Cea mai buna actrita in rol secundar al Academy Award.

Connelly a jucat in doua filme in 2003: Hulk si House of Sand and Fog.
Connelly a aparut in 2005 in horror-ul Dark Water, care a s-a bazat pe un film Japonez In 2006, Connelly a jucat in doua filme, ambele fiind nominalizate la Academy Awards. Ea a jucat un rol important in adaptarea nuvelei Little Children alaturi de Kate Winslet.

A jucat rolul unui jurnalist in Blood Diamond alaturi de Leonardo DiCaprio,apoi a aparut in Reservation Road cu Joaquin Phoenix, caruia i-a fost data o limitata iesire pe piata la sfarsitul lui 2007.

Connelly a jucat alaturi de Keanu Reeves in 2008 in filmul The Day The Earth Stood Still.

Filmele in care a aparut in 2009 sunt:He's Just Not That Into You,Creation,American Pastoral,iar in 2010-The Ice at the Bottom of the World.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one