The search engine uses only one word / Motorul de cautare foloseste un singur cuvant.


观看在线电影
整个时代最优秀的电影

Recieve news about this website directly to your mailbox
Nascut in 31 mai 1930 in San Francisco, Clint Eastwood, pe numele sau real Clinton Eastwood Jr., a lucrat in mai multe locuri inainte de a ajunge la Hollywood, la mijlocul anilor '50.
Cand a venit la Hollywood, a jucat in roluri mici, in cateva productii la Universal. Datorita succesului cu cele trei filme western ale regizorului Sergio Leone - A Fistful of Dollars (1964), For a Few Dollars More (1965) si The Good, the Bad and the Ugly (1966), Clint Eastwood isi schimba limitele aspirand la un succes international.
Clint Eastwood isi infiinteaza propria companie de productie - Malpaso - cu care da lovitura in box-office, dand nastere unor filme mari in care a jucat sau pe care le-a regizat.
In 1992 a castigat premiul Oscar si Globul de Aur pentru cel mai bun regizor cu filmul Unforgiven . In acelasi an a mai dat lovitura cu In the Line of Fire. In 1995 a adaptat o carte de mare succes - The Bridges of Madison County, in care a jucat alaturi de Meryl Streep; la acesta a fost si regizor si producator.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one